Från Momarken i grannlandet Norge serveras denna vecka en svårlöst V75-omgång med en hel del mer eller mindre obekanta hästar. Jag är inte överdrivet förtjust i detta då mer tid än vanligt krävs för djupdykande travstudier… Tid som jag tyvärr inte har! Av denna anledning får vi helt enkelt förlita oss på tur mer än vanligt idag och min analys blir därför inte så djuplodande…

Jag inleder med en djärv spik i form av 3 Stormysky som jag tror tar ledningen här. Kan mycket väl få bestämma i täten och därmed borde segerchansen vara riktigt god… Tuff spik!

Jag spikar även 12 Solo Nolo i långloppet i V75-5 även om motbuden är många. Bakom är det vidöppet så det är en eller många som gäller. Flemmings häst är stark och rejäl och kommer från en mycket övertygande seger, visserligen från ledningen då. Jag chansspikar och håller tummarna!

Klurigare än vanligt är alltså känslan och jag blir inte överdrivet förvånad om utdelningen rasar iväg rejält. En skräll som jag har lite feeling för är 10 Huge Star i avslutande V75-7. Fegade dock ur att spika på systemet, men spikade på DD och skickade förstås in ett vinnarspel.

Det finns förstås tusentals norgehistorier på nätet, men jag väljer istället att reprisera en favorit som jag drog för något år sedan här på bloggen: Norrmannen kommer ut från stallet med en stor hästdynga i händerna: – Kolla, jag trampade nästan i det här..! Ha, ha! Nu kör vi!

V75-1: 3 Stormysky (1, 12)
V75-2: 1, 6, 2, 3, 11 (10, 4)
V75-3: 3, 5, 9, 8 (1, 2)
V75-4: 13, 15 (6, 9)
V75-5: 12 Solo Nolo (3, 5)
V75-6: 1, 7, 9 (2, 3)
V75-7: 10, 11, 1, 6 (2, 5)

480 rader / 240 kronor

[ VISA RESULTAT ]

Veckans låt: Rocket Club – ”North Country”


Kommentarer

V75 22/3 "En klurig norgehistoria" — 4 kommentarer

  1. Trist att du inte fick vara med om pengarna denna gång. Sätta två spikar och sedan ha flera skrällar som reserver, när det är sådan utdelning. Några sexor och femmor hade ju inte gjort ont en sådan här omgång heller…

    • Tack! Har tyvärr redan insett att jag inte har någon tur i spel… Av outgrundlig anledning så stretar jag ändå på! Kanske fru Fortuna delar ut bonus för lång och trogen tjänst i motvind? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *