Påskhelgen är över oss och det innebär bland annat mycket gott i magen. Frugan och jag tog oss en liten minisemester till Gävle på ett dygn och unnade oss en massa god mat & dryck. Hemma igen fick vi besök av dottern som är tillbaka från sin praktik på en brandstation i Knoxville, Tennessee. Hon hade mycket att berätta och bjöd oss på amerikanskt godis och Beef Jerky. Med andra ord en skön långhelg och jag är glad att den som omväxling inte innebär någon extra V75-omgång…

Men ATG tycks inte riktigt förstå när det blir för mycket av det goda och har nu beslutat att det ska läggas in ytterligare fem V75-omgångar till årets travschema. Den tidigare så välfyllda V75-bägaren rann därmed över för min del och jag kommer snarare att bli mer restriktiv med mitt V75-spelande! Blir det för mycket av det goda så smakar det till slut inte lika bra…

Dagens omgång från Romme har fått mig att lägga pannan i djupa veck, och det slutade med tre spikar. Jag tänker inte gå emot jättefavoriten 1 B.B.S.Sugarlight i inledningen och bakom kallblodsfavoriten 10 Månprinsen är det vidöppet. Börjar man gardera så får man strecka på rejält.

Min tredje spik – som återfinns i den avslutande avdelningen – är mer chansartad och den valde jag enbart på namnet. Nä, men skämt åsido så visade Hultmans 10 Random Shot ordentliga fartresurser vid vinsten senast och Hultman själv håller den här hästen rätt högt. Jag tar ställning och chansspikar!

– – –

Upptäckte tyvärr att ”min” gamla Rixhäst Star Brodde har lämnat oss. Av de Rixhästar jag haft andel i så är detta den ende som fortsatt tävla med framgång och jag har följt honom sedan de första stapplande stegen på en travbana. Här på bloggen finns flertalet inlägg om hästen. 2011 kom Star Brodde till Stall Christer Asplund och tävlade där i flera år med fin framgång, oftast med Daniel Olsson i sulkyn. Totalt 56 starter resulterade i 10 vinster och 8 andraplatser. Star Brodde blev sex år och vann sitt sista lopp på V86 den 22 januari i år på tiden 1.12,2. Vila i frid ”Staris”…

V75-1: 3 B.B.S.Sugarlight (7, 4)
V75-2: 8, 1, 10, 2, 4, 5 (3, 9)
V75-3: 7, 8 (2, 4)
V75-4: 10 Månprinsen A.M. (12, 1)
V75-5: 8, 7, 13, 14, 2, 1, 12, 4 (10, 15)
V75-6: 2, 12, 9, 11, 8 (4, 6)
V75-7: 10 Random Shot (6, 1)

480 rader / 240 kronor

[ VISA RESULTAT ]

Veckans låt: Brantley Gilbert – ”Bottoms Up”


Kommentarer

V75 20/4 "Mycket av det goda" — 1 kommentar

  1. Just hemkommen från en, om inte heldag så åtminstone, halvdag med familjen i Jönköping. Vi styrde kosan dit strax efter lunch då det vankades Elmia Bilsportmässan. Just hemkomna och nu dags för trav. Hoppas vi får sätta varsin sjua idag. Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *