Vid en första anblick på startlistan så lyser bokstäverna ”favoritparad” i neon. Hur ska favoriterna kunna torska detta? Då slog det mig att Örebros korta bana kan vara lite lurig. Men efter att ha vridit och vänt på loppen så tror jag faktiskt ändå att de grejar det, med låg utdelning som följd…

I första avdelningen väljer jag dock att dubbla systemet med ett garderingsstreck, men inte på de hästar som alla pratar om. Alla tycks ha glömt att Erik sitter upp bakom Robert Berghs 4 Amiral D’Inverne och det är i mina ögon hyperintressant. Vinnarspel så klart!

När Kihlström låter segerviss så väljer jag att lyssna, trots att motståndet kanske är aningen hårdare idag. Nä, det här tar ”Inken” hem utan större problem! Spik på 9 Digital Ink, men andra ord!

Fast omgångens bästa spik är nog ändå 4 Canaka B.F som borde ta hem V75-5 utan större problem. Tråkiga spikar kan jag medge, men Reijo låter segerviss och jag väljer att inte slösa några garderingsstreck här. Spik på 4 Canaka B.F alltså!

Den sista avdelningen, tillika Örebro Int’l, är ett mycket svårlöst långlopp. I mina ögon omgångens svåraste lopp! Jag får dock nöja mig med endast fem streck ur ett fullt fält, vilket ändå känns sårbart. Helgardering hade varit optimalt, men man kan ju inte få allt… Nu kör vi!

V75-1: 1, 4 (2, 7)
V75-2: 9, 11, 1, 6 (8, 12)
V75-3: 9 Digital Ink (3, 6)
V75-4: 6, 7, 1, 8 (11, 9)
V75-5: 4 Canaka B.F. (2, 3)
V75-6: 1, 3, 6 (5, 2)
V75-7: 6, 11, 8, 9, 3 (5, 12)

480 rader / 240 kronor

[ VISA RESULTAT ]


Kommentarer

V75 3/5 "Easy as pie… Eller hur?" — 1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *