Det är en helspäckad helg vi har framför oss! Förutom det gamla hederliga lördagstravet så inleder Tre Kronor sin jakt på VM-guldet. Patriot som man är så går det förstås inte att undgå att även hålla tummarna för Sverige i Eurovision-spektaklet. Dessutom bjuder helgen på två stora travlopp på bortaplan i form av Finlandia Ajo och Copenhagen Cup. Ja, hur ska tiden räcka till egentligen..?

Däremot så har jag bestämt mig för att verkställa mitt löfte om att bli mer restriktiv i mitt spelande, eftersom de kontinuerligt utökar antalet V75-omgångar per år. Jag kommer inte att spela V75 på söndag, och därmed blir det förstås heller inget blogginlägg. Tyvärr förblir ATG ovetande om min tysta protest, men någonstans tar det stopp och det gjorde det här.

Någon motor till bilen blev det heller inte, i alla fall inte den som jag beställde för snart en månad sedan. Veckorna gick och ingen motor dök upp. Firman i fråga var enormt svår att få tag i, och de få gånger jag lyckades så utlovades det gång på gång – på obegriplig skånska – att den skulle skickas. Jag tappade tills slut förtroendet och blåste jag av hela dealen. Jag är alltså tillbaka på ruta ett, men hänger inte läpp alltför mycket. Jag har en del prospekt på gång, så det löser sig nog så småningom! Tills vidare står ”grabben” ute på gården och ser snygg ut…

Nåväl, hög tid att skriva några rader om dagens V75-omgång! Det är en lågklassig och spelvänlig omgång som Umåker bjuder på. Med andra ord är det riktigt svårlöst och hög utdelning skulle inte förvåna mig. Jag hoppas förstås kunna vara med och dela på kakan!

Inleder med en djärv spik och får förstås sitta på nålar i första avdelningen! Men 6 Octopus såg smällfin ut i värmningen och Jorma såg det som sin bästa chans i omgången! Då han har en del andra fina uppsittningar så tolkar jag det som en vettig chansspik! Vid gardering får man dessutom strecka på rejält här…

Min andra spik känns dock betydligt mer solid. Hur 3 Beer Summit ska kunna torska i V75-6 är för mig en gåta. Främsta motbuden på bakspår och sitter troligen tidigt i spets. Dessutom tycks kombinationen Ohlsson/Salmela vara oslagbar för tillfället!

Faktum är att jag plockat med den ”dynamiska duon” i alla lopp de förekommer. Mest spännande är kanske 6 David Sisu i den ovanligt tunna gulddivisionen! Petri lät riktigt hoppfull så det får även bli ett vinnarspel där!

– – –

Sitter sjuan idag kan man troligtvis hämta ut en ansenlig mängd slantar. Det skulle verkligen komma väl till pass då vi ska bygga altan inför sommaren. Det är underbart med ett sprillans nytt hus, men tufft att börja om med självskrivna saker som altan och gräsmatta… Nu kör vi!

V75-1: 6 Octopus (4, 12)
V75-2: 2, 1, 12 (7, 4)
V75-3: 1, 4, 6 (11, 5)
V75-4: 2, 10, 4 (12, 9)
V75-5: 6, 1, 3, 4, 7, 5 (2, 12)
V75-6: 3 Beer Summit (10, 11)
V75-7: 3, 4, 9 (2, 6)

486 rader / 243 kronor

[ VISA RESULTAT ]
 
Veckans låt: The Tarantula Waltz – ”Scandinavian Minds”


Kommentarer

V75 10/5 "Dä ä mycke nu!" — 2 kommentarer

  1. Lite körigt idag…

    Vi får ta nya tag nästa helg. Ser att det inte blev någon sjua för dig heller. :( Satt dock med förhoppningar in i det sista men flög i sjunde…

    Håller med dig till fullo om alla dessa extra-V75:or, jag avstår också spel helt då det går i Danmark. Nu får de f*n ge sig…

    • Trodde in i det sista att du skulle sätta sjuan, och så kom Erik och satte omgångens storskräll… Vi laddar om till nästa helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *