Helgens omgång från Mantorp är en lågklassig och rejält svårlöst historia. Det finns ingen bra spik i omgången, däremot vimlar det av skrälldugliga segeraspiranter i loppen! Spelbörsen vill så klart inte räcka till och vi får helt enkelt förlita oss lite extra på fru Fortuna idag…

Jag inleder med en vågad chansspik, väl medveten om att första avdelningen är ett vidöppet lopp. I mitt badkar blir det dock körning och Örjan placerar sig metodiskt i bra slagläge med 7 Queasy och avgör på upploppet. Förhoppningsvis.

Ett liknande scenario utspelar sig (också i mitt badkar) i den avslutande avdelningen och jag plitar dit ett singelstreck för snabbspurtande 11 Reina La Caballo som kommer att gå barfota idag. Loppet är dock, precis som övriga lopp, väldigt öppet och det behövs förstås en del tur från bakspåret…

I den lägsta klassen, samt i sto/lärlingsloppet får jag nöja mig med tvåhästarslås, vilket känns som cirka tio streck för lite! Kanske ser jag spöken, men jag vill inte vara utan mina garderingsstreck i andra, tredje och sjätte avdelningen.

– – –

Travstudierna drog ut på tiden ända fram till inlämningsstopp och därmed har livesändningen redan börjat på TV:n. Knappast samma klass på loppen som förra helgen, men nog så spännande… Nu kör vi!

V75-1: 7 Queasy (1, 6)
V75-2: 7, 1, 6, 2 (9, 3)
V75-3: 5, 3, 10, 12, 2 (9, 11)
V75-4: 2, 6 (1, 8)
V75-5: 15, 10 (3, 13)
V75-6: 6, 4, 12, 1, 3, 8 (9, 10)
V75-7: 11 Reina La Caballo (5, 6)

480 rader / 240 kronor

[ VISA RESULTAT ]
 
Veckans låt: Brian Davis – ”County Line Crossers”


Kommentarer

V75 31/5 "Marigt på Mantorp!" — 4 kommentarer

    • Galopp direkt! Jag hatar att spika i första avdelningen! Tror det får bli ändring på det nu… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *