Lämnade trots allt in ett extralir förra söndagen men bloggade inte om det. Vinsterna har ju lyst med sin frånvaro på slutet, så förhoppningarna var förstås låga. Resultatet blev dock 6 rätt där jag endast föll i kallblodsloppet, dock med Neslands Loke (6%) på kupongen som ledde halva upploppet. Glad för den smärre vinsten förstås, men nedrans otur att inte få sätta sjuan till bra utdelning!

Traditionsenligt så är det midnattstrav i Boden vid denna tid på året. Just idag passade det mig perfekt med sen inlämningstid då jag hade lite att pyssla med. Däremot passar det mindre dåligt med att göra ett blogginlägg vid denna tid. Det blev sen middag och nu stundar kaffe och en brandy. Det får med andra ord bli en kortfattad analys…

Spikarna idag blev tre till antalet, något jag egentligen ogillar men ibland blir det så. Jag var ett tag inne på att spika 8 Tresor D’Inverne i inledningen men vågade tyvärr inte. Första spiken i omgången blir istället på 4 B.B.S.Pelleshan i avd 4 och ska jag vara helt ärlig så är jag inte speciellt bekant med denna häst. Men enligt de flesta källor är det en bra spik och jag följer med…

Min bägge avslutande spikar är varken fantasifulla eller oddshöjande och det är förstås bara att hoppas på favoritsegrar i de avslutande två loppen. Men både 10 Maverick Man och 3 Raja Mirchi ser ut att ha överkomliga uppgifter och jag hoppas förstås på en DD till usla odds!

– – –

Solen skiner för full ute på gården fast klockan närmar sig 20.30. Därmed drar livesändningen av V75 igång och alla lopp ska hinnas med före midnatt. Vi får hoppas att spelflytet från i söndags håller i sig… Nu kör vi!

V75-1: 8, 5, 1 (7, 4)
V75-2: 12, 13, 8, 9, 15, 11 (7, 1)
V75-3: 10, 12, 7, 11, 6, 2, 4 (1, 3)
V75-4: 4 B.B.S.Pelleshan (3, 12)
V75-5: 3, 12, 13, 8 (2, 9)
V75-6: 10 Maverick Man (9, 4)
V75-7: 3 Raja Mirchi (2, 5)

504 rader / 252 kronor


Kommentarer

V75 14/6 "Midnattstrav i Boden" — 6 kommentarer

  1. Det var välk inte svar på min fråga :p får man låna bilden med hästen i skymningen? Eller du har själv snott den :p

    • Hej Anonym! Ursäkta att jag inte hunnit svara. Jag har själv satt ihop den av två bilder som jag snott, så det är bara att sno den! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *