Romme är vår värd denna lördag och omgången som bjuds är antingen enkel eller väldigt svår! Det beror förstås på hur man väljer att se på det, men jag har försökt att skala bort en hel del ”katastrofscenarion” då dessa inte ryms i min budget. Kvar blir då ett ett system med två ganska betrodda spikar, men även en del kantbollar. Med lite tur så sitter både spikar och kantbollar…

Inledningsspiken är en chansning och medför att omgången inleds tufft genom att sitta på nålar. Lyckas Johnny Takter hålla ledningen med favoriten 1 Big Sky Hurricane är förmodligen loppet över, om inte så sitter jag väl med långnäsa… Spik!

Johnny Takter är min nyckelkusk för dagen och han sitter även bakom min andra spik i omgången. Jag hoppas och tror att 4 Lucky Luke Zenz är snabbare än sin egen skugga och sitter i ledningen initialt. Därifrån är han sedan hästen att slå… Chansspik, med andra ord…

Värt att notera är väl att jag garderar 2 Al Dente i V75-6 då jag inte tror att Goop släpper frivilligt med 1 Buddha. Jag garderar även 2 Occhione Jet i Gulddivisionen, fast inte med de ”kommunala” motbuden… Pass upp för norske gästen 1 Howthehaloareyou som kan vara omgångens superskräll… Tillräckligt het för ett vinnarspel också!

– – –

Beställde och mottog min första ”äkta” westernhatt nyligen… En filthatt av god kvalitet med det rätta stuket. Det gäller att vårda sin image! Nu fattas kanske bara att man lär sig rida en riktig häst också? Hm, fast jag föredrar nog hästarna i en hederlig V8 trots allt… Nu laddar vi revolvrarna och kör!

V75-1: 1 Big Sky Hurricane (6, 9)
V75-2: 2, 3, 4, 1, 6 (9, 10)
V75-3: 2, 1, 3 (7, 4)
V75-4: 7, 8, 1 (4, 9)
V75-5: 4 Lucky Luke Zenz (2, 3)
V75-6: 2, 1, 3 (6, 10)
V75-7: 3, 1, 9 (4, 5)

405 rader / 202.5 kronor

Veckans låt: Povertyneck Hillbillies – ”Jericho”


Kommentarer

V75 23/8 "Do you feel lucky..?" — 1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *