Fredagen bjöd på en oväntat innehållsrik lunch då jag och min arbetskollega först hamnade på en mindre veteranbilsutställning mitt i centrala Sundsvall. Det var T-Fordar och äldre Chevor från 20-30-tal. Jag fick även en intressant pratstund med ägaren av den röda Ford-pickupen och den blå Chevan. Runt tusen timmar per bil hade han lagt ned, så nog var han hängiven alltid…

Därefter begav vi oss till torget där ”Bondens egen marknad” huserade (bondensegen.com). Lite som en amerikansk ”Farmers Market” men tyvärr ingen tävling om största pumpan! Lite synd förstås, men däremot fyndade jag lite då jag lyckades köpa två snygga ”western-buckles” (dvs stora bältesspännen) till rena reapriset. Utöver detta inhandlades dryck av granskott som kan användas till allt från måltidsdryck, förebygga förkylningar samt ingrediens till snaps. Det senare lär absolut testas!

Tyvärr hade jag ingen riktig kamera med mig på lunchen, även om jag numera är utrustad med en lätthanterlig EOS-M, så det fick bli mobilbilder istället… Håll tillgodo!

G2 Bluegrass Band – ”Take Me Back”


Kommentarer

En innehållsrik lunch… — 1 kommentar

  1. Ser ut som ni hade en trevlig dag. Att bilfoto kan vara så förbaskat kul?!? Det kvittar om det är japsar, tyskar eller jänkejärn, har det fyra hjul, motor och en ratt så är det per automatik skoj! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *