Vi bjuds denna lördag på Unionstravet från Färjestad där den norsk-svenska tvekampen står i fokus. Men framför allt så bjuds vi på en mastig Jackpot i form av 57 miljoner som vi hoppas få vara med och dela på. Jag har försökt att inte krångla till systemet i onödan, och hoppas förstås att Fru Fortuna kastar ett öga åt vårt håll idag.

Jag inleder med en spik2 Jeppas Maxi som onekligen borde ha en bra vinstchans här. Håller bara Torbjörn Jansson undan utan att bjuda in Heiskanens snabbspurtande 10 Riff Kronos på upploppsduell så borde det gå vägen… Spik!

Gulddivisionen är denna gång en ganska tunn soppa, men inte helt enkel att bena ut. Visserligen en knapp handfull som sticker ut men jag väljer att snåla med endast tre streck. 4 Update Hoss är i strålande form och gick en strålande tid på Bergsåker Open Trot senast. På tur för seger?

Kallblodsloppet ser ut som en ren tvåhästarsduell och loppavgörande är förstås huruvida 1 Månprinsen A.M. hittar ut från sitt luriga innerspår. 6 Lome Brage har formen på topp och kan spåra hela vägen om det strålar det minsta för Melander…

Jag avslutar även med en spik i form av 12 On Hold som har en passande uppgift i detta långlopp. Står perfekt inne i loppet och när Heiskanens 2 Lover Face blev struken så blev valet ganska enkelt… Spik!

– – –

Jag har äntligen varit uppe på taket och vridit på antennen och får nu åter in TV12 utan störningar. Frugan är dessutom bortrest så eftermiddagen kommer med gott samvete spenderas i TV-soffan med livesändningen. Pizza och en öl till lunch… Nu kör vi!

V75-1: 2 Jeppas Maxi (10, 5)
V75-2: 1, 2, 4, 11, 8 (3, 6)
V75-3: 3, 4, 1 (5, 7)
V75-4: 6, 2, 8 (9, 7)
V75-5: 1, 4, 6, 9, 5 (3, 12)
V75-6: 1, 6 (3, 8)
V75-7: 12 On Hold (11, 10)

450 rader / 225 kronor
 
Little Big Town – ”Welcome to the Family”


Kommentarer

V75 13/9 "Unionskampen" — 2 kommentarer

    • Tack, jag var dock riktigt snett ute idag… Chansade bort två ganska betrodda, 5 On Track Piraten och 3 Magiccarpetride US… Båda vann såklart… Hm, bara att ladda om!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *