Aldrig har väl mitt blogginlägg kommit ut så här sent, men anledningen är att jag varit iväg under hela eftermiddagen och bogserat hem GMC:n från verkstan. Det är några mil och tog därför sin lilla tid. Jag hann bara precis lämna in systemet innan vi stack iväg… Nåväl, mer om detta längre ned, nu kastar vi oss över väsentligheterna!

Det är kriteriehelg och vi bjuds åter på en extra V75-omgång på söndag. Jag har inte bestämt mig om jag ska spela imorgon eller inte, men dagens omgång missar jag i alla fall inte! Vi bjuds på fina lopp, men det föreligger en viss risk för låg utdelning. Dock bjuds vi på Jackpot, vilket därmed kan ge en hyfsad slant även vid eventuell favoritparad.

Jag har våndats över om jag ska spika 4 Canaka B.F. eller inte i inledningen, och strax före inlämning tog jag bort min gardering med Untersteiners 5 Fleetfoot Hanover. Måhända ett ödesdigert val, då sista-minuten-ändringar sällan är av godo. Eller..? En nagelbitare i inledningen, med andra ord!

En annan sista-minuten-ändring jag utförde var att istället gardera 1 Standout i Gulddivisionen. Jag har nämligen ”skrällfeeling” för 8 Occione Jet och hoppas Adielsson hittar en bra resa från det krångliga utgångsläget. Finns inte på alltför många kuponger!

Mina vidlyftiga garderingar i 2:a och 5:e avdelningen tvingar mig tyvärr att gå rejält kort på slutet. Bergh har vässat och gjort intressanta utrustningsändringar på både 5 Tresor D’Inverne i V75-6 och 2 Poker Kronos i V75-7. Tvåhästarslås samt chansspik!

– – –

Jag har som sagt bogserat hem GMC:n och det tog sin lilla tid. Det är några mil från verkstan och att bogsera en 2,5 tons pickup där varken styrservo eller bromsservo fungerar blev en svettig brottningsmatch! Jag kan lova att jag kommer att ha träningsvärk i både ben och armar i morgon! Men hela operationen gick trots allt bra och nu står den gamla rostiga bjässen långtidsparkerad på en avlägsen del av tomten. Hög tid att ta plats i TV-soffan och se V75-sammandraget… Nu kör vi!

V75-1: 4 Canaka B.F. (5, 1)
V75-2: 10, 3, 9, 5, 7 (12, 4)
V75-3: 1, 10, 8, 2 (7, 9)
V75-4: 5, 4 (10, 7)
V75-5: 13, 6, 1, 5, 8, 14 (4, 3)
V75-6: 4, 5 (7, 10)
V75-7: 2 Poker Kronos (1, 8)

480 rader / 240 kronor
 
Bottle Rockets – ”Hard Times”


Kommentarer

V75 27/9 "I sista minuten…" — 2 kommentarer

    • Ja, så är det nog! Idag blev en galen dag som innehöll alltför lite timmar. Mina sista-minuten-ändringar blev dock plus-minus-noll! Imorgon blir det möjligen ett spontan-lir då jag inte ens tittat på startlistan ännu…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *