ATG vrider verkligen ur V75-trasan rejält, även om jag upptäckte att jag räknat med en omgång för mycket. Men det är lätt att tappa räkningen när antalet extra V75-omgångar börja överstiga det smått löjeväckande! Jag var ytterst tveksam till om jag skulle spela idag eller inte. Men är man långledig så är man, och vid en hastig blick på startlistorna så såg det trots allt ganska intressant ut. Rejält svårlöst och även idag krav på skor.

Jag inväntade värmningarna innan jag gjorde en sen inlämning och hann, förhoppningsvis, få med några kantbollar. Högoddsare som såg fina ut på banan, som även föräras smärre vinnarspel: 10 Caspian Doc (V75-2) och 10 Kazire Bob (V75-4). I sista avdelningen hittar vi en vinstrik dam från Finland som är ytterst svårbedömd. Jag chansar dock att plocka med 11 Callela Colibri då tränare Salmela lät optimistisk.

En rejäl chansning är förstås även min spik på 14 Remote Control (V75-5) som gör debut hos Robert Bergh. Svårbedömd förstås, men jag hoppas att ”Bergharn” har ett nytt förvandlingsnummer på gång här… Chansspik!

Min spik i gulddivisionen, 5 Food Money, möter ett tämligen blekt motstånd, men formen är förstås ett frågetecken efter uppehåll. Såg dock mycket fin ut i värmningen så jag spikar!

– – –

Här uppe i den norra delen av landet har det varit ganska kyligt ett tag nu och idag stod termometern på -20 grader. Kallt, jodå, men inte tokkallt. Jag valde att trotsa vädrets makter, klädde på mig rejält och rullade ut grillen. Det blev nygrillade hamburgare till lunch… Nu kör vi!

V75-1: 1, 2, 12, 3 (5, 6)
V75-2: 5, 2, 9, 10 (11, 1)
V75-3: 5 Food Money (1, 9)
V75-4: 12, 2, 10 (6, 9)
V75-5: 14 Remote Control (7, 2)
V75-6: 1, 3, 5 (8, 2)
V75-7: 7, 10, 11 (1, 5)

432 rader / 216 kronor

Blue Swede (feat Björn Skifs) – ”Working In A Coal Mine”


Kommentarer

Extra V75 28/12 "Here we go again…" — 1 kommentar

  1. Ser sent omsider att du lirat. Höll mig borta under söndagen från spelet, men dock inte från bloggen. Blev ett litet inlägg, dock inte om V75-omgången ifråga.

    Ser att du grillat, tokfrans… :) Nya tag nästa helg. Ha det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *