Det har varit den ena efter den andra favoritparaden på V75 på sistone, vilket lett till Jackpot flera helger i rad. Så även denna helg, men nu tror jag faktiskt att det blir slut på följetongen. Dagens omgång från Halmstad känns nämligen lurig så det förslår och jag gissar på hög utdelning.

Valet av spikar har svajat medans jag pluggat och det var först strax före inlämning som de sattes på pränt. Mycket på grund av sista-minuten-info och värmningar förstås. Veijo Heiskanen ser t.ex på förhand ut att få en ”fin dag på jobbet”…

Kalla mig feg, men jag törs tyvärr inte spika hans 4 Naglo’ Del Nord i inledningen. Dels för att det var en rejäl plus-värmning på Flemmings 5 Alamo Boko, men även p.g.a att jag tidigt bestämde mig för att gardera med Jakobssons 10 On Hold. Svårlöst lopp dock, och fler streck hade verkligen inte gjort ont!

Jag har även velat hit och dit med om jag skulle spika 1 Gordonston i lärlingsloppet V75-2. Då det är ont om spikförslag i omgången så fick det till slut bli spik, trots att varningsklockor ringer. Darrig chansspik, med andra ord!

Min andra spik är dock inte lika darrig, även om jag har stor respekt för 2 Oasis Bi som kommer att utmana färske 4 Västerboonthenews om täten. 10 Riff Kronos lyste dock som en sol i värmningen och Veijo var mycket, mycket nöjd… Spik!

Det är flera svåra avdelningar att lösa idag och en av de svåraste är nog V75-6. Tyvärr får jag nöja mig med endast tre treck och visst känns det som om jag lika gärna hade kunnat kasta pil om vilka jag skulle ta. 5 Max Bob har jag jagat lite på slutet och jag skulle förstås svära ovanligt högt om jag inte hade med den idag…

– – –

Hög tid att ta plats framför TV:n och heja in kusarna. För att inte bli alltför hes så får det bli en Boddington’s Pub Ale i glaset – en gammal hederlig favorit som ofta inmundigas till just V75. Av outgrundlig anledning har den på sistone fått, i mitt tycke, oförtjänt dålig kritik av s.k ”ölkännare” (läs ”besserwissers”). Är en öl god så är den… Nu kör vi!

V75-1: 10, 4, 5 (7, 1)
V75-2: 1 Gordonston (10, 3)
V75-3: 10 Riff Kronos (2, 4)
V75-4: 1, 9, 12, 5 (4, 6)
V75-5: 4, 2, 6, 10 (1, 8)
V75-6: 5, 6, 9 (4, 1)
V75-7: 14, 8, 7 (11, 15)

432 rader / 216 kronor

Chris Weaver Band – ”Blues Soul Rock and Roll”


Kommentarer

V75 28/2 "Jackpot… Igen" — 3 kommentarer

    • Nja, fem rätt och dubbeln. Men jag är glad att jag fortsatte jaga Max Bob. Det blir en ny chans idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *