Dagens omgång avgörs på min hemmabana Bergsåker och vanan trogen så blir det hemmasittning. Faktum är att det blir inte ens live-TV då min Boxerlåda bestämde sig för att spela in Discovery Channel istället för TV12! Jag har en stående, veckovis, programmering så tydligen fick lådan ännu ett litet frispel. En gång går an, två gånger och den har nu satt sin sista potatis…

Ovanliga spikar idag och därmed har jag frigjort möjligheter att gardera flera av favoriterna. Om jag i efterhand jublar eller utbrister ”Doh” återstår förstås att se! Det känns dock lite som att ”Skrällåker” får leva upp till namnet idag…

Min nyckelkusk i omgången är dock uppenbar då bägge spikar hamnade på ”hemmakusken” Ove A Lindqvist. Det har varit lite upp och ner de senaste åren för denne annars så segerrike kusk, men på endast två månader har han 2015 kört in mer än både fjolåret och året innan tillsammans! Fortsätter han på denna linje så kan han överskrida rekordåren med råge! Jag hoppas förstås att det är precis vad som ska ske idag…

Om systemet i övrigt finns däremot inte så mycket att säga så jag låter det få tala för sig själv. Som vanligt krävs förstås att fru Fortuna väljer att visa sig från sin bästa sida och att jag tänkt rätt i tipsen. Naggande små V75-vinster på slutet har förstås fått upp förhoppningarna en aning…

– – –

Jag har bestämt mig för att att ställa på Silveradon så snart det blir vinterdäcksförbud – kanske tidigare om vårvädret håller i sig. I takt med att asfalten breder ut sig ökar förstås suget, och när jag hör den första riktiga V8:an mullra på stan så åker jag nog hem och ställer på. För första gången sedan Silveradon köptes kan jag se fram emot våren med genuin förväntan… Nu kör vi!

V75-1: 3, 10, 7 (9, 6)
V75-2: 2, 5, 4, 8, 7 (3, 1)
V75-3: 7, 4 (2, 3)
V75-4: 4, 12, 7, 11, 3 (6, 9)
V75-5: 7 Tomtegubben (5, 4)
V75-6: 6, 5, 4 (9, 3)
V75-7: 1 Coriano Ås (11, 12)

450 rader / 225 kronor


Kommentarer

V75 7/3 "Spik of the week" — 3 kommentarer

    • Vad sägs om Dagens Dubbel till 60 gånger pengarna? Synd bara att jag bara spelade med 5 kr insats… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *