Slagfältet ligger öppet för ännu en batalj mellan grannländerna. På civiliserat manér gör vi dock upp på med travhästar på en travbana, närmare bestämt Momarken, och ingen behöver komma till skada. Men därmed inte sagt att någon är beredd att förlora uppgörelsen och när krutröken lagt sig vajar endast en fana i vinden…

Det blir två tuffa spikar idag och jag garderar de stora favoriterna. Blir det favoritparad så får jag väl stå där med långnäsa, men med 50 miljoner i Jackpot så känner jag för att vara lite extra djärv…

Den första spiken hittar vi i den lägsta klassen och det är förstås lite av en chansning. Men 11 Scellino Luis är en lovande häst och övriga faktorer som mest rutinerad och vinstrik tränare (Stig H), bästa kusken (Adielsson) och en lysande värmning får mig att hamra in spiken i ett enda slag. Spik!

Form slår klass? Ja, så brukar det vara och jag väljer att trotsa både spelarkår och strecklista när jag spikar i avslutande V75-7. Både favorit och främsta motbud har ej lopp i kroppen i motsats till 7 Kash’s Cantab som har formen på topp. Byngligt läge dock, men med minsta flyt på vägen så måttar Adielsson in megaskrällen… Chansspik, DD- och vinnarspel!

– – –

Hög tid att ta plats i TV-soffan trots att vårsolen försöker locka mig utomhus, dock utan större framgång. Idag vankas det live-trav och givetvis hyser jag förhoppningar om att vara segerrik under eftermiddagen. For victory… Nu kör vi!

V75-1: 3, 12 (7, 8)
V75-2: 11 Scellino Luis (2, 7)
V75-3: 15, 3, 8, 13, 7 (10, 2)
V75-4: 3, 1, 9 (7, 6)
V75-5: 10, 15, 14 (7, 3)
V75-6: 2, 7, 8, 4, 1 (5, 10)
V75-7: 7 Kash’s Cantab (9, 1)

450 rader / 225 kronor

Muse – ”Uprising”


Kommentarer

V75 21/3 "For victory!" — 1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *