Den uppmärksamme har kanske redan noterat det, men för sakens skull så tänkte jag informera om en ny avdelning här på bloggen som jag kort och gott kallar ”Speltips”. Du hittar menyn alldeles intill, högt upp till höger. Det är färska speltips inför kommande V75-omgång (även V86 till viss del) och består bland annat av:

Intervjuer till V75/V86. Efter en del programmerande har bloggen äntligen fått en hemsnickrad s.k ’webscraper’ som automatiskt ordnar färska intervjuer. Som en extra bonus kan man dessutom surfa in på mobilanpassade http://vinnarskalle.net/intervjuer med sin smartphone. Där hittar ni stallintervjuer på ett snabbt och smidigt sätt, mycket användbart om man t.ex. är på plats på travbanan eller på språng.

Dubbel.se har jag följt långt innan jag började med denna blogg. Jag har ingen statistik över hur ofta de sätter systemen eller DD:n, men de kör små vassa system som i bland överensstämmer kusligt väl med mina ”drag”. En sak är dock säker – jag har vid fler än ett tillfälle satt DD:n till fina odds tack vare dem!

Veckans Björnkoll bör förstås ingen seriös travspelare missa. När en av Sveriges mest vinstrika kuskar delar med sig av sina tankar inför V75-omgången är det dags att spetsa öronen.

Hoppas dessa små extrafunktioner uppskattas! Lite mer kommentarer skulle inte skada (så jag vet vilka som läser det jag skriver). På återseende på lördag!

Cinnamon Chasers – ”Superwave”


Kommentarer

Nyheter på bloggen! — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *