coldone
Nyss hemkommen efter en kort minisemester med frugan. Denna gång bar det av söderut… Närmare bestämt Söderhamn. Vi har ju som bekant en liten faiblesse för att resa till smärre orter i vår närhet. Vädret var knappast sämre där än i övriga Svedala och vi har givetvis spenderat en hel del tid på uteserveringar med en kall öl och annat gott…

Vi får se om dagens tips till V75 i Örebro känns stekheta eller iskalla i efterskott… Dagens höjdpunkt är förstås långloppet Örebro Intn’l där vi lär få se en tuff tvekamp mellan två bulldozers i form av 12 Alfas da Vinci och årsdebuterande 13 Mellby Viking. Vem mer bjuder upp till dans, månne?

Omgångens bästa spik borde vara 10 Windy Ways i stoelitsloppet V75-5. Imponerade från liknande läge näst senast men självklart får det inte strula alltför mycket på vägen… Jag hoppas och tror dock att Adielsson lotsar henne en bra resa och blåser till dem över upploppet… Spik!

Övriga spikförslag är möjligen 1 Allaballakaitoz i en ganska mager Gulddivivision, allra helst efter strykningen av Bergh’s 3 Global Money. 2 Well Done la Marc (V75-2) är en häst man håller högt från stall Goop. Perfekt utgångsläge idag och har sett smällfin ut på slutet. 5 Fossens Bonus kanske bara vinner i inledningen, i alla fall om man får tro Magnus Jakobsson själv?

– – –
Termometern visar på 23 gradig värme både inne och ute så det börjar bli hög tid att besöka kylskåpet för att hämta en kall. Dagens tre system ser ni presenterade här nedan… Nu kör vi!

kuponger


Kommentarer

V75 7/5 ”Coola tips i värmen” — 3 kommentarer

    • Jag lovar att du hör hem till er om jag vinner storkovan! :-)
      Skämt åsido så har jag funderingar på att lägga ut resultaten, men samtidigt vill jag ju hålla bloggandet på enklast möjliga nivå…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *