queen
Lite kort om tid idag så det får bli ett något komprimerat inlägg. Dessutom är jag väldigt sent ute idag… Troligtvis är det heller inte sista gången dylikt sker, eftersom jag försöker hålla ribban låg under denna ”provperiod” med bloggen…

Åby bjuder idag på de bägge pokalloppen och jag är inne på att det finns substans bakom Kolgjini’s självsäkra uttalanden angående 6 Princess Face. Med Goop i sulkyn tror jag helt enkelt att ekipaget vinner Drottning Silvias Pokal… Spik!

V75-3 är ett knivigt lopp så jag tar ställning och chansspikar 3 Talassio som har bra läge och formen på kraftig uppgång. Främsta motbudet 11 Eldrick Boko är redan klar för final och har dessutom dåligt läge… Chansspik!

Så gott som alla spikar 4 Uncle Lasse i sista avdelningen, tillika Kungapokalsloppet, och det är säkert en riktigt bra spik med tanke på hur han sett ut i de lopp han gjort på svensk mark. Nu är loppen dock få till antalet och det finns en häst i fältet, 11 Cruzado dela Noche, som enligt uppgift slagit ”fabrorn” hemma i USA. Med Goop i sulkyn är detta ett kul garderingsstreck iallafall… Nu kör vi!

kuponger

Shinedown – Yer Majesty”


Kommentarer

V75 14/5 ”Prinsessan blir drottning?” — 1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *