straffspark
Helgens omgång från Mantorp ser favoritbetonad ut på förhand och kanske är flera av favoriterna rena straffsparkarna? Men mycket kan hända i travlopp och jag garderar de största favoriterna, om än på olika system. Att samtliga faller känns väl ändå långsökt!?

Dagens tredje största favorit 5 Fridericus har troligtvis en angenäm uppgift i V75-2, men garderas ändå på det stora systemet med kantbollen 6 British Steel som kan överraska rejält…

Näst största favoriten hittar vi i V75-5 i form av 3 Kalle Kalas med Adielsson i jollen. Ser som upplagt ut för en riktig straffspark men jag försöker ändå fälla favoriten på mellansystemet. Roliga ”dragningar” är 2 Dragalagaboomboom (5%) och 1 Pablo Andover (1%).

Omgångens största favorit 5 Spring Erom behöver väl ändå inte garderas? Jodå, och jag har dessutom hittat en ”supersusare” i form av 7 Greenleaf Slim som det låter riktigt uppåt på. Vinnarspel dessutom!

– – –
Nu får vi hoppas att sjuan sitter rätt i krysset och att minst ett långskott från andra planhalvan går in! Hög tid att bänka sig framför TV:n och heja in hästarna.… Nu kör vi!

kuponger

Greg Bates – Sand”


Kommentarer

V75 4/6 ”Spel mot ett mål?” — 2 kommentarer

  1. Stort lycka till! Tycker ditt stora och mellersta system ser särskilt spännande ut, önskar dig all lycka till denna omgång. Vore inte fel med lite extra semesterpengar… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *