midnight
Även denna helg bjuds vi på midnattstrav – denna gång från Boden – och jag måste säga att jag föredrar lördagstravet på sin ordinarie tid, eller i alla fall dagtid/eftermiddag. Alla dessa extra timmar gör nog inte så mycket gott och risken är istället att man överanalyserar och tar in ett intryck för mycket från s.k experter som uttalat sig under eftermiddagen…

Omgången innehåller ett antal favoriter som alla känns hyfsat sunda, även om det finns små varningsflaggor här och där. Troligtvis får se mer än ett favoritfall, men frågan är förstås i vilka lopp? Jag har gjort de tre systemen ganska olika idag i jakten på att gardera rätt favorit.

Det blir ett kortfattat inlägg idag, men nämnas kan förstås att dagens höjdpunkt – Norrbottens Stora Pris – lockat till sig ett riktigt läckert startfält. Det är dags att ta plats och avnjuta lite sen kvällsunderhållning, och kanske håva in lite storkovan före midnatt? Nu kör vi!

kuponger

Black Star Riders – The Killer Instinct”


Kommentarer

V75 18/5 ”Midnight money” — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *