gary-520x273
Det är bara att konstatera att inläggen kommer ut lite väl sent numera! Efter att ha vridit och vänt på loppen, sållat bland ”expert-tipsen”, tagit del av de senaste intrycken/värmningarna, lämnat in systemen och slutligen skickat ut dem på SMS/epost till alla inblandade så återstår bara en sak… Blogginlägg. Helst utförligt med analyser om hur man tänkt, gärna en humoristisk bild och avslutningsvis en bra låt som sätter stämningen.

Även denna helg skippar vi dock analyser och annat travnörderi p.g.a tidsbrist och konstaterar bara lite kort att de tre systemen är ovanligt olika. Jo, en viss ”Harry” kan ha varit inblandad. Den insatte ser dock att det knappast var i det stora systemet. Vinnarspel på bägge spikarna i stora systemet!

Efter nästa helg går jag på semester och då tar även bloggen en kortare paus. Ja, bloggandan är som synes inte på 200% precis, men tjurigheten är som bekant stor. Med andra ord så blir sista inlägget för sommaren nästa helg… Nu kör vi!

kuponger

Eva Dahlgren – Hela världen står i blom”
(Eva Dahlgrens producent måste ha lyssnat en del på s.k ’shoegazing’-grupper som Slowdive och My Bloody Valentine. Inga distade gitarrer dock, men ljudbilden går inte att ta miste på! Thumbs up!)


Kommentarer

V75 2/7 ”Snails ’R’ us!” — 1 kommentar

  1. Ett sent omsider stort lycka till! Stora systemet ser väldigt spännande ut, hoppas du sätter det, torde ge bra betalt. Nu ska jag glo på loppen på play. Ha en trevlig sommar, nu börjar semestern!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *