semester
Äntligen är semestern här och agendan ser ut som den brukar: att göra så LITE som möjligt under så LÅNG tid som möjligt… I år har jag dock bara tre veckors semester då jag börjat på ett nytt jobb och arbetsplatsen är under både utbyggnad och omorganisation. Jag tänkte att även bloggen får vila några veckor, men återkommer mot höstkanten…

Inte heller denna helg presenteras några djupare tankar kring systemen, men bättring utlovas till hösten! Ett av systemen har fallit bort, men det stora är egenhändigt ihopknåpat. Mellansystemet fick Harry rycka in på eftersom jag är under kraftig tidsbrist.

Nu väntar färd in till stora stan för att avnjuta lite god mat, svalkande dryck och festivalkänsla. Det är både Thai-festival, stort tivoli och Pride-festival i Sundsvall så det vimlar nog av folk på både gator och torg. Kanske blir det ett bildinlägg senare… Nu kör vi!

2-kuponger

Iron Maiden – Can I Play With Madness”


Kommentarer

V75 9/7 ”Dolce far niente…” — 2 kommentarer

  1. Låter som vi har liknande planer inför semestern, även om såväl hus som trädgård pockar på uppmärksamhet allt som oftast. Lycka till på nya jobbet samt på spelet! Thai-festival låter inte dumt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *