jackpot
Knappast någon bör ha missat att det är Mega-Jackpot på V75 med hela 69 miljoner i potten. Jag brukar normalt inte hetsa upp mig anmärkningsvärt vid Jackpot-omgångar, men visst pirrar det lite extra när så pass mycket pengar ska fördelas. Jag har givetvis inga förhoppningar om att sitta ensam med sju rätt, men ju större pott som delas desto större vinst om man lyckas vara med på utdelningen…

Vi får väl acceptera att bloggen skrivs med vänsterhanden nu för tiden. Då jag är högerhänt så förstår ni kanske symboliken? Bloggandan är inte på topp, men jag kämpar på trots allt! Det nya målet är att ha blogginlägget ute innan sändningen av sammandraget i TV4, dvs 18.00. Det blir helt enkelt för stressigt att få ut det innan livesändningen 16.20 då jag har tre system som ska konstrueras och delges tiotalet personer via SMS. Jo, jag gör allt på effektivast möjliga sätt, men det tar ändå sin lilla tid…

Föranalyser är en lyx numera och inte heller denna helg blir det någon… Jag kan kort nämna att Adrian Kolgjini är min nyckelkusk på det stora systemet, men jag grämer mig att jag missade att få med 11 Zorn Brick i V75-4 på det största systemet. Kan mycket väl vara omgångens skräll och det blir givetvis vinnarspel på denna. Vinner jag en miljon eller mer idag så utlovas härmed fullödiga föranalyser framledes, då jag med största säkerhet inte kommer att jobba heltid i så fall… Nu kör vi!

kuponger


Kommentarer

V75 15/10 ”For the money” — 3 kommentarer

  1. Jag vill inte veta vad du gör med högerhanden samtidigt som du bloggar med vänstern… …icke desto mindre önskar jag dig stort lycka till! 😉 En sjua idag skulle smaka mumma!

    • Ha Ha! Fullträff där! 😉
      Omgången gick tyvärr sådär, vinnarspelet på Zorn Brick var det enda jag kunde glädja mig åt. Vi tar nya tag till nästa helg! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *