top7
ATG introducerar idag den nya spelformen Top7 med buller och bång. Det går ut på att hitta de sju första hästarna i ett lopp, i rätt ordning, från segraren ända ned till sjundeplatsen. Låter det svårt? Personligen tycker jag trio är toksvårt så jag gissar att man behöver rejäl flax för att sätta 7:an i detta spel! Kommer folk att vilja spela det här omöjliga lotteriet? Tveksamt i mina ögon, för egen del avstår jag nog…

Nog om detta, vi är här för att hitta en vinnare i sju olika lopp, och det är heller inte så enkelt faktiskt! Särskilt inte i dagens omgång från Jägersro som känns riktigt klurig.

En snabb genomgång ska vi försöka hinna med: Inledande tre lopp känns skrällbetonade, men jag försöker ändå gå kort i första. Första spiken hittar vi V75-4 i form av 10 To Be Or Not To Be. Läget är lite trixigt, men motståndet känns överkomligt. Värst emot är förstås Untersteiners treåring 2 Rawindski.

Andra spiken plockar jag ut i sjätte avdelningen i form av 5 Thaiger Exclusive som har bra läge och det låter väldigt uppåt från ”The Untersteiners”. Tuffast emot är nog Lövgrens 10 Jairo, men hoppas han behöver mer lopp i kroppen…

– – –

Kunde jag motstå att prova Top7 då? Nyhetens behag och drömmen om vinstpengar fick mig till slut att kränga fram en liten slant ”bara för att testa”… Vi får alltså hoppas på sju rätt på fler än ett sätt… Nu kör vi!

kuponger


Kommentarer

V75 29/10 ”Sju lax i en flax?” — 3 kommentarer

  1. Lycka till med alla spelen och hoppas du sätter sjuan på något sätt. Jag har inte kikat på nya spelet idag och det lockar inte rent spontant, men man ska aldrig säga aldrig. Trevlig helg på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *