halloween-1-636x358
Mycket pengar i potten denna Halloween-helg och omgången känns kul att spela på. Jag har funderat och sonderat och tror mig ha hittat lösningen på omgången. Det hade jag förvisso även förra helgen, men belönades endast med knappa insatsen tillbaka trots full pott. När nästan halva Sverige har sju rätt så kan man knappast slå sig för bröstet…

Stora pengar i potten idag på Eskilstuna och vi på jobbet har beslutat att gå ”all-in” med vår vinstpott, dvs extrastort system idag! Som systemkonstruktör så vilar visserligen oket tungt på mina axlar, men jag hoppas förstås att jag synat omgången rätt…

Spikarna i omgången känns hyfsat solida, beroende på hur man utläsar alla ”expertutlåtanden” angående 4 R.K.King i V75-3. Jag valde att lyssna på Stefan Hultman på ”Hultmananalysen” på ATG.se. Känns skönt att höra goa Stefans stämma och att han mår allt bättre. Att han har öga för hästar är föstås inget nytt, men jag hoppas han även tippar bra när han nu har en del tid över under sin konvalescens… Chansspik!

Dagens spik delar jag förstås med 99,9% av travsverige och jag finner ingen anledning att gå emot 4 Propulsion i V75-5. Visst, häxor, gastar eller zombies kan förstås ställa till det, men jag är inte vidskeplig och ställer det därför ändå som icke alltför troligt… Stenspik!

Omgången i övrigt innehåller förstås vissa chansspikar som jag lagt in på chanssystemet. Dyker storfavoriterna – och Untersteiner har en riktigt bra dag – så kan det bli kul för mig iallafall…

– – –

Som jag tidigare deklarerat är jag lite av en fan av Halloween (tillika skräckfilmer) så jag pyntar gärna med pumpor och fladdermöss. Min bättre hälft delar kanske inte denna barnsliga förtjusning men låter mig ändå hållas. Vilken tur, eftersom jag snart blir en pojk på femtio år… Nu kör vi!

kuponger

Ozzy Osbourne – Waiting for Darkness”


Kommentarer

V75 5/11 ”Trick’r Treat” — 2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *