bjerke
Jag kan direkt erkänna att jag inte lagt ned alltför många timmar av pluggande inför dagens omgång på norska Bjerke. Det beror delvis på att ”första tanken” bitit sig kvar samt att rapporterna på min chansspik i omgången bara gjorde mig säkrare i mitt val ju mer jag läste… Nu återstår förstås bara en rejäl skopa tur också!

Ingen föranalys idag, men jag måste förstås nämna min chansspik 9 Sambuco i V75-2 som kändes ”klar” direkt när jag såg startlistan. När jag sedan läste tränarintervjuer med Untersteiner mm så blev jag bara mer övertygad… Spik och vinnarspel!

Jag inser nu i efterhand att jag tydligen gått all-in på favoriten 9 Cruzado Dela Noche i V75-6. Hm, känns inte helt optimalt, men jag har spikat den här hästen förr och varit nära, så kanske är det dags idag? Goop låter uppåt och med tanke på motståndet så känns det som en sund spik!

– – –

Så utan vidare krumbukter, krusiduller och annat filurande så greppar vi (symboliskt) våra kuponger på atg.se och tar plats i TV-soffan… Nu kör vi!

kuponger


Kommentarer

V75 19/11 ”Raka rör i Bjerke” — 1 kommentar

  1. Grym låt! Kul med att få höra ett nytt ansikte. Gillas! Lycka till med liret idag, just hemkommen från kalas tänker jag glo på loppen lite senare ikväll. Nu håller vi tummarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *