gameplay
Dagens omgång avgörs på Jägersro och ser på förhand lite klurig ut. Dessutom har inte det rätta spelflytet velat infinna sig sedan en tid tillbaka. Antingen underpresterar mina spikar eller så kommer mina skrällidéer bort i loppen. Ibland både och… Det är hög tid att bryta mönstret!

I inledningen har jag en skrällidé i form av ”grön kusk”, dvs Svanstedt J:r och 6 Kabal. Skall enligt uppgift vara på tårna rejält och jag byter ut Untersteiner mot denna då jag tycker att far & son ”röd kusk” inte levererat på sistone…

I avslutningen känns 12 Spring Erom som ett spännande streck med Kihlström i sulkyn. Har 7 Nahar en av sina bättre dagar så vinner han nog, men som bekant är tyvärr dessa dagar ganska sporadiska.

Det blir lite av ett motspel på den mindre lappen då jag vill gardera mig mot mina egna felmanöver. Den minsta lappen har en viss Harry klurat till då tankarna tröt på slutet…

– – –

Nu får vi helt enkelt trycka på reset-knappen, ladda om, ge full gas och hoppas att ”det lilla extra” som behövs infinner sig idag. Förutom det rätta flytet gäller det förstås som alltid att även ha millimetrarna på sin sida… Nu kör vi!

kuponger

Arcade High – Outrun This”


Kommentarer

V75 3/12 ”Perfect gameplay” — 1 kommentar

  1. Lycka till! Ser att vi tänker samma i sista. Hoppas mest på Spring Erom, om jag måste följa hjärtat, sedan har man så klart streckat någon mer som ger bättre betalt, men jag är förtjust i den tidigare nämnde. Nahar ja, hög högsta nivå men tyvärr också låg lägsta nivå, blandar och ger, går inte att riktigt räkna med… Snart dags för mat här, blir sedan till att glo på loppen i efterhand. Ha en trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *