snowing3Så var det äntligen dags för den årliga traditionen med julskinka, stark hemlagad senap (min alldeles egna i år), julknäcke, julöl och kanske även lite glögg. Givetvis med V75-uppesittarkväll på TV:n som grädde på moset. Traditioner är till för att följas, inte brytas…

Det tycker dock inte ATG som anser att vi spelar alldeles för lite V75 under julhelgen och därför lockar med V75 varenda dag från juldagen fram till nyårsafton! Sju V75-omgångar på åtta dagar! Eller var det tvärtom..? Jag orkar inte återupprepa mina åsikter om denna urvattning av V75, tänker bara ta mig lätt för pannan och himla med ögonen… Sådär, klart!

Dagens omgång från Örebro är inte helt lätt att klura ut och en sent struken storfavorit i sista avdelningen gjorde inte saken enklare… Jag vill förstås återupprepa förra helgens 7-rättsvinst, men hur gjorde jag egentligen då? Ingenting annorlunda än i vanliga fall, men lite tur gör ofta underverk!

Det blir ingen analys av omgången, så jag får låta kupongerna tala sitt eget språk. Om jag kommer att spela alla V75-omgångar under ATG’s s.k ”Winterburst”? Knappast, men det kanske blir en eller två omgångar mer, beroende på tid och lust. Om sjuan sitter även denna helg så blir det kanske fler… God Jul till alla, nu kör vi!

kuponger

Luke Bryan – Run Run Rudolph”


Kommentarer

V75 23/12 ”Uppesittarkväll med V75” — 1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *