slowmotionAnnandagsfinalerna på Solvalla gick inte att stå emot då det vankas en omgång med många fina hästar. Utdelningsmässigt får vi väl se var vi landar då det finns ett par riktigt starka favoriter. Jag har verkligen försökt att ”välta” någon av de två storfavoriterna, men jag gav till slut upp och accepterar att vi spelar V5 idag…

Det borde vara skott mot ett mål för 5 Anna Mix i V75-5 nu när enda motbudet 8 Wild Honey blev sent struken. När jag dessutom läste att de absolut inte tänkte ge henne något preparélopp så är det nog bara sjukdom eller jordbävning emot… Spik!

Detsamma borde gälla för ”V75-lokomotivet” 5 On Track Piraten som tuffar på och aldrig tycks ha en dålig dag. Motsatsen gäller däremot för främsta motbudet 4 Nahar som alldeles för ofta har dåliga dagar och inte vill vara med. Visst, han har sett fin ut på slutet, men det innebär väl att den väntade galoppen kommer allt närmare..? Chansspik!

Jag tror att Peter Unstersteiner kan få en bra dag då vinstchanserna ser goda ut med både 3 Isor Håleryd (V75-1) och 4 Bullseye Pellini (V75-5). Kanske blir det rent av ett ”hat-trick” om han även sätter skrällen 7 Pokemon Ås i V75-6?

Övriga skrällar att nämna är 3 Swimming Pool (V75-2) som gillar distansen och kanske kan rinna undan från bakspårshästarna? En riktig mega-skräll är däremot 9 Sapajou som är van tufft motstånd, har smygläge och Adielsson i sulkyn… Minst streckade hästen i loppet faktiskt men tyvärr fanns det inte plats på kupongen idag. Men det blir vinnarspel på bägge dessa.

Hög tid att ta plats framför TV:n för att ta del av V75-finalerna. Imorgon drar frugan & jag på en liten ”spa-semester” i tre dagar så det blir nog inget V75-spel på några dagar… Nu kör vi!

kuponger

Nickelback – Slow Motion”


Kommentarer

V75 26/12 ”Skott mot ett mål?” — 1 kommentar

  1. Tycker dina lappar ser bra ut också. Nu vill det bara till att det skräller i rätt lopp. Lycka till! Tyvärr blev Valeur struken i sista, den hade jag spelat på flera lappar, även vinnarspel. Eländes elände! Hade feeling för att den kunde skrälla…

    Nåväl, nu ska här käkas middag, sedan vankas det trav på ATG Play lite senare under kvällen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *