gottnytt
Travåret 2016 och veckans ”Winterburst” avslutas med Mega-jackpot och en otroligt svårlöst omgång. Det finns ingen given spik och det känns som om det ligger skrällar på lur i alla sju avdelningar. Jag har vänt och vridit på loppen, gnuggat de så kallade geniknölarna samt slitit mitt hår så jag hoppas verkligen att det blir en fin slant innan tolvslaget…

Jag vågar helt enkelt inte spika 3 Bowling Triple X i inledningen. En orutinerad häst är i mina ögon ingen jättebra spik, men givetvis kommer jag att svära ve och förbannelse om den vinner och jag sitter med flera garderingshästar…

Första spiken hittar vi i Gulddivisionen i form av 2 Attack Diablo. Hästen har form, till skillnad mot de vassaste konkurrenterna, och jag tror och hoppas på spets och slut från bra läge… Det är inga duvungar han möter men jag hoppas att den gamla devisen ”form slår klass” även gäller idag… Spik!

Den andra spiken är om möjligt ännu darrigare: 1 Supreme Court kan troligtvis inte hålla upp ledningen, men Claes Svensson lät ändå optimistisk och menade på att ”vi slår dem från vilken position som helst”. Fastlåst är dock en position som det är svårt att vinna ifrån, men jag hoppas att han hittar ut till bra slagläge under loppet… Chansspik!

Skrällvarningar utfärdas på 7 Atlantica Am (V75-1) och 3 Anna (V75-6). Vinnarspel på dessa förstås samt en dubbel på 3 2, 3, 10.

På det stora systemet skjuter vi till det lilla vi drog in på annandagen och får med någon häst extra. Det är som sagt en ovanligt svår omgång och idag behövs nog mer tur än vanligt. Men med 80 miljoner i potten vill man förstås inte stå bredvid. Så… för sista gången i år… Nu kör vi!

kuponger

Allen Lande – Lady of Winter”


Kommentarer

V75 31/12 ”Grande Finale” — 1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *