cold
Winter Burst-hysterin är över och vi återgår till en normal lördag med en normal V75-omgång, vilket känns rätt skönt. Dagens omgång från Romme känns sådär lagom svår och jag gissar att utdelningen hamnar på en medelnivå…

Jag har därför försökt att inte krångla till det alltför mycket och spikar två stora favoriter. En detalj jag noterade efter inlämning är att jag omedvetet kanske gjort systemen lite väl lika… Nåväl, sitter sjuan så kanske den gör det på mer än ett system!

En annan sak jag har noterat är att mina skärmdumpar av inlämningskupongerna från ATG.se inte är rankade utan endast i nummerordning. Det är förstås lite tråkigt de gånger jag inte hinner skriva någon föranalys. Bättring på detta utlovas till nästa vecka.

– – –

Här hemma har vi haft något av ett köldrekord då termometern tangerat -30. Den lilla plats utanför Sundsvall där vi bor uppmättes faktiskt till Sveriges kallaste under gårdagen. Idag är det dock betydligt varmare, men det känns ändå skönt att stoppa in några vedträn i kaminen och ta plats framför TV:n inne i stugvärmen… Nu kör vi!

kuponger

Alice Cooper – Cold Ethyl”


Kommentarer

V75 7/1 ”Cooling down” — 3 kommentarer

  1. Sjöström i tredje var inte lätt att hitta, men starkt av dig att få med han i sista. Det kan jag inte säga att jag fått utan att ha sju streck…

    Vi laddar kanonerna och kommer igen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *