servers
Lite sent omsider, i vanlig ordning… Min dator har jobbat så att fläkten surrat högt för att kyla ned den stackars centralprocessorn som gått varm för att räkna ut vilken häst som ska vinna i respektive V75-lopp. För mig personligen har det varit ungefär likadant…

Det är verkligen ingen enkel omgång som serveras från Jägersro, även om det finns en jättefavorit i form av 2 Aron the Baron, streckad till 81% i V75-6. Jag garderar dock på ett av systemen…

I övrigt har jag inte så mycket att tillägga utan låter systemen tala för sig själva. Tyvärr är de inte rankningsordnade denna helg heller, men jag jobbar på det…

– – –

Som ”travexpert” på mitt nya jobb så vilar ansvaret tungt på mina axlar varje helg. Arbetskamraterna är dock nöjda för tillfället eftersom sjurättsvinsten i december gav alla en tusenlapp i ”julklapp”. Vore dock kul att åter få mötas av applåder på måndag morgon, så jag håller tummarna… Nu kör vi!

kuponger

Arcade High – Phone Lines”


Kommentarer

V75 14/1 ”Kalkylerat & klart” — 2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *