avbrott
Nackdelen med mobilt bredband, s.k 4G, är att bandbredden varierar en aning, sannolikt i paritet med hur många som är uppkopplade samtidigt på samma mast. Just lördag eftermiddag tycks de flesta tycka att internet är en bra plats att hänga på. Som följd av detta så har mitt internet i princip varit obefintligt… Men för första gången på länge har jag iallafall en fullt godtagbar anledning till varför blogginlägget kommer ut så sent!

Helgens travomgång på Färjestadstravet såg ut att bli en hyfsat överskådlig historia, till en början… Tre starka favoriter, varav en av dem i självaste kallblodsloppet. När så 14 Bellfaks blev sent struken, i just detta lopp, så ändrades scenariot en aning. Visst, fortfarande två bra favoriter att hålla i hand, så för utdelningens skull kanske det ändå var till det bästa?

Som ni säkert redan förstått så spikas alltså både 2 On Track Piraten (V75-3) och 3 Fossens Bonus (V75-5). Bägge har en fin uppgift framför sig och jag tror att utdelningen stannar på en ganska moderat nivå idag. Om det inte tokskräller i kallblodsloppet förstås, där många kanske spikat favoriten som blev struken. Jag garderar därför upp ett av systemen rejält i just detta lopp!

Inledningen blir en rysare för mig då jag valt bort två hyfsat betrodda hästar mot två skrällar istället. Visst, jag har med både favoriten, andrahandaren och tredjehandaren, men det känns ändå sårbart att byta två 14%-are mot bottenskrällar. Nåväl, gjort är gjort!

På tal om skrällar så har jag feeling för 10 Kapten Haddock i den andra avdelningen. Det började med att en arbetskamrat tyckte att jag borde ha med den. När jag sedermera började grotta in mig i systemet så kändes det faktiskt som en riktigt spännande häst att ha med. Ulf Ohlsson i sulkyn och tränaren låter riktigt uppåt. Men det behövs tempo i loppet för att han ska komma till… Det hoppas jag förstås på och går all-in med vinnarspel dessutom!

– – –

Dagens ovanligt sena blogginlägg får bli det sista som är efter inlämningsstopp. Om bara internet behagar fungera som det ska, så utlovas härmed tidigare blogginlägg! Hm, visst hade jag även utlovad rankningsordning på kupongerna…? Äsch, jag får väl skylla på att jag börjar bli till åren… Nu kör vi!

kuponger

Europe – Catch That Plane”


Kommentarer

V75 21/1 ”Tillfälligt avbrott” — 1 kommentar

  1. Sent omsider är jag här inne och kikar omkring. Ser att vi får ta nya tag nu till helgen. Stort lycka till på lördag! Kommer själv jobba, så jag lägger upp lördagens spel redan ikväll. Nu är det väl ändå dags att vi tar dem?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *