coyote
Idag serveras vi en en riktigt öppen omgång med lite lägre klass än vad vi kanske är vana vid på V75. Kanske log någon lite extra elakt när de insåg att propositionen dessutom har Åby som bana? Dubbla open-stretch alltså och det luktar hög utdelning. Ja, ja, sju ekipage ska först över mållinjen så det är bara att börja analysera: Ole, dole, doff…

Jag har valt att gardera de största favoriterna och lagt äggen i sista avdelningen där jag tror att Untersteiner kör spets & slut med 2 Hades Håleryd. Dessutom spikas en rejäl susare i tredje avdelningen i form av 9 Barca (4%) som jag tror kan levererera en rejäl slutrökare från smygarläge… Långnäsa eller inte?

I vanlig ordning är de mindre kupongerna en form av ”backup” ifall ordinarie tänk blev fel. Faktum är att på slutet är det just dessa kuponger som hållit mig över minusstrecket. Hm, så feltänk kanske är det rätta tänket..? Äsch, nu kör vi!

kuponger


Kommentarer

V75 4/2 ”Först över linjen” — 1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *