v75
V75-finaler på Solvalla med två riktigt starka spikar… Det luktar favoritparad och Jackpot lång väg, men som den gamla klyschan säger: ”Alla lopp ska köras”… Men vilken favorit kan man välta? Eller bör man ens försöka? Argh… Inte ens en enkel omgång är enkel på förhand!

På det stora systemet kör jag lite safe och spikar megafavoriterna. Dels för att maximera chansen att fylla på spelkontot, samt för att slippa onödiga pikar på måndag morgon av mina arbetskamrater! Men knappast för att bli miljonär just denna helg…

På de båda mindre systemen chansar jag lite och hoppas att det blir favoritfall trots allt. Utdelningen vid favoritfall en omgång som denna kan ge bra betalt, men oddsen är emot… Nåväl, chanssystem är till för just detta!

Men rent konkret… Kan verkligen ”V75-släggan” 3 On Track Piraten torska mot ljummet motstånd i Gulddivisionen? Och kan verkligen 6 Master Crowe torska i V75-5 som han såg ut och uppträdde senast? Pappa Commander Crowe är nog stolt över sin avkomma!

– – –

I den digitala djungeln lever jag numera som s.k teknologisk vilde. Jag kör Mac OS, Windows, Android, iOS i en salig röra och jämför och lapar i mig av det goda och spottar ut det dåliga. Det lustiga är att jag nog aldrig kommer att bli klok på vad som egentligen är bäst… Nu kör vi!

kuponger

Reckless Kelly – ”Drink Your Whiskey Down”


Kommentarer

V75 11/2 ”V5 på Solvalla?” — 1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *