piraten
Dagens omgång från Eskilstuna bjuder på en V75-omgång av lite blandad kaliber. Det är en ganska lågklassig tillställning även om vi t.ex bjuds på Stoeliten i inledningen. Gulddivisionen är dock ovanligt tunn och där härjar åter en pirat som tveklöst kommer att roffa åt sig hela skattkistan…

Faktum är att 5 On Track Piraten jagar sin åttonde raka V75-seger och sin 23:e totalt sett! Motståndet idag känns ganska ljummet, förutom en viss 1 Obi Wan som lyser av form för dagen och kanske kan utmana genom att sno åt sig ledningen och anföra loppet. Fast i mitt badkar hinner ”piraten” förbi honom på upploppet i vilket fall… Spik!

Min andra spik känns kanske lite mer osäker eftersom 6 Rigel Face har en statistik på hela 50% galopper! Det borde kanske vara förbjudet att spika en sådan häst? Men på senare tid har hästen dock stabiliserat sig och Kolgjini påstår att kusen är säkerheten själv för dagen och inne i en otroligt positiv utvecklingsfas. Då hästen kapacitetsmässigt faktiskt är huvudet högre än övriga i fältet så väljer jag att lyssna på Kolgjini… Chansspik!

Vad gäller omgången i övrigt så måste jag erkänna att det känns lite vanskligt i både inledningen och avslutningen med endast tvåhästarslås, men många streck behövs till övriga, smått omöjliga lopp. T.ex. V75-2 känns som en myrstack där vilken häst som helst kan vinna…

– – –

Silveradon sussar sin vintersömn, förutom kortare avbrott med jämna mellanrum då jag laddar på batteriet lite och startar upp motorn. En liten sväng i omgivningen brukar det även kunna bli. Man kan se det som en mild form av motion för att hålla formen inför den kommande säsongen… Kanske något man även borde applicera på sig själv..? Nu kör vi!

kuponger


Kommentarer

V75 25/2 ”Piraten kammar hem guld” — 1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *