Better-Late-Than-Never-Watch1
Dagens omgång från Bollnäs blev kraftigt försenad pga dålig bana, vilket passade mig bra då jag inte riktigt hann med mig. Med så många timmar på sig att göra ett system (plus blogginlägg) så undrar säkert någon hur det är möjligt att inte hinna med sig..? En viss förklaring ligger nog i att jag både är tidsoptimist samt tycker om att skjuta upp saker in i det längsta. Med andra ord ger en försening som denna inte mer tid utan snarare mindre tid… Möjligen lite motsägelsefullt men ändå solklart, eller hur?

Vi kastar oss därför direkt på kupongerna och skippar allt vad föranalyser heter. Det är ju som sagt lite kort om tid! Jag kan dock kort nämna att jag endast är systemkonstruktör på det största systemet. De andra två fick en viss Harry rycka in på! Som sagt, väldigt kort om tid… Nu kör vi! 

kuponger


Kommentarer

V75 11/3 ”Better late than never” — 2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *