1april
Vi bjuds på travunderhållning av högsta klass från Solvalla idag. Fördelen är förstås att vi får se några av Sveriges bästa travhästar just nu, nackdelen är den överhängande risken för låg utdelning. Jag har försökt att inte krångla till det, men garderar faktiskt en av megafavoriterna på det största systemet, som för övrigt spelas ”gratis” idag, finansierat av tidigare småvinster…

Det är stjärnglans redan i den första avdelningen och jag har svårt att se Redéns pärla 8 Delicious U.S torska detta, trots åttonde spår och ringrostig form. Det här vinner hon även med 50% kapacitet. Kihlström lotsar iskallt och stegar förbi på upploppet… Spik!

Superduellen alla väntat på hittar vi i guldfinalen V75-3. Får vi det yttersta beviset på att form slår klass? Eller vinner bara 5 Nuncio plättlätt mot ”Piraten” som härjat fritt hela vintern i gulddivisionen? Kalla mig feg, men jag väljer att låsa på duellanterna…

Den andra spiken hittar vi istället i avslutningen i form av 3 Origo Tilly som ser ut att ha bra spetschans här. Från ledningen biter han ifrån sig bra och jag tror på spets och slut… Chansspik!

– – –

Bilparken var ytterst nära tillökning men tyvärr blev jag snuvad på målsnöret. En Jeep Grand Cherokee -02 var tänkt att ersätta SAABen, som inte klarar vinterförhållandena så bra här ute på landet. Nåväl, jag har en del roligt fix planerat med Silveradon i vår, så jag hänger inte läpp! Dessutom är det extremt långt till vintern – och det är minsann inget aprilskämt… Nu kör vi!

kuponger


Kommentarer

V75 1/4 ”This is no joke…” — 1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *