uphill
Vinsterna lyser med sin frånvaro och man glömmer fort det man vann för en kort tid sedan. Den senaste tiden har det inte ens blivit tröstpriser och visst tappar man sugen en aning. Men samtidigt vet man att det aldrig är längre till en större vinst än till nästa inlämning. Så visst har jag kanske lite segervittring, trots allt!

Påskdagens omgång från Romme bjuder på en del stora favoriter, mestadels från stall Melander. 4 Volstead blir t.ex stor favorit i uttagningen till Olympiatravet, tillika V75-3. Men jag har valt att gardera då det finns några vassa emot.

Vi bjuds även på ett kallblodslopp och 9 Månprinsen A.M. blir stor favorit. Jag tror dock inte att de kan hålla undan från täten när fältet blev så pass litet (endast tio hästar) så jag tar fram hammaren och spikar!

Därefter kommer två lopp med favoriter från stall Melander och även dessa spikas i rask följd. Det blir med andra ord hela tre spikar idag och jag tror inte på någon rekordhög utdelning. Men givetvis vill jag vara med och dela på kakan!

– – –

Som jag nämnde för ett tag sedan så börjar det bli dags att plocka fram ”jänkejärnet”. Årets projekt är att byta bladfjädring bak och i samma veva höja bilen en aning. Vänder dessutom den negativa trenden och det börjar trilla in lite vinstpengar så kan det även bli nya 33” Cooper Discoverer STT Pro runt om… Nu kör vi!

kuponger


Kommentarer

V75 16/4 ”Det går lite tungt nu…” — 1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *