easyhard
Efter att flera V75-omgångar sett ganska enkla ut på förhand, men sedan slutat i rena skrällkavalkader, så vågar jag nästan inte nämna att omgången ser lite favoritbetonad ut. Vi bjuds alltså åter igen på flera favoriter som ser enormt starka ut på papperet, men vilken av dem sviker oss idag? Eller står de pall för trycket och levererar..?

Som småspelare räcker tyvärr inte spelbörsens innehåll till för alla ”kantbollar” man vill ta med. I dagens omgång från Umeå, tillika den sista uttagningen inför Olympiatravet nästa helg, ser favoriterna starka ut och jag går på den linjen, men hoppas förstås på att utdelningen kan bli hyfsad ändå. Men även med maxflyt så blir jag knappast miljonär just denna helg…

Jag har vridit och vänt en del på kallblodsloppet, V75-2, men jag tror faktiskt att 10 Månprinsen A.M. grejar detta, trots den korta distansen. Melander får helt enkelt börja köra betydligt tidigare, och helst inte hålla oss på halster över upploppet som förra helgen! ”Dä bar å åk!” för att citera en känd idrottsstjärna… Spik!

Den andra spiken är måhända ”omgångens spik” som det brukar kallas. Men gångna helgers tunga favoritfall sitter i bakhuvudet och jag blir lite nojig… Men jag varken kan eller vill dubbla, tredubbla, eller fyrdubbla systemet för att gardera 7 Propulsion som borde vinna V75-3 utan att bli nämnvärt andfådd… Spik, med andra ord!

Stora och lilla systemet har jag egenhändigt knåpat ihop, men till mellansystemet bad jag ATG om hjälp då såväl tid som idéer började tryta. Jaha ja, alltid lika ”kul” när man får ett spiklöst system… Favoriten bortplockad i första, dessutom… Tack för den, Harry! :-(

– – –

Införskaffade nyligen en begagnad Sony Smartwatch 3 för några hundralappar till min Android-lur. Hade inga större förväntningar men måste medge att jag redan blivit frälst. Att få alla dessa små notiser, så som nyheter, epost, SMS, väder, alarm, mm direkt på handleden, utan att behöva gräva efter telefonen i fickan, är helt enkelt otroligt smidigt! Utvecklingen går framåt… Nu kör vi!

kuponger


Kommentarer

V75 22/4 ”Easy the hard way” — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *