heat
För varje V75-omgång så fylls loppen med allt mer spännande hästar. Det stora loppet i slutet av maj ligger i luften som ett glödande täcke och genomsyrar det mesta. Idag bjuds vi bl.a på Örebo Int’l, ett rafflande stayerlopp och lite av ett ”Harpers light” i mina ögon.

Men låt oss backa en aning för en snabb genomgång… Inledningen ser ut som ett tvåhästarslås med 3 Top of the World och 2 Queer Fish, men jag är förstås lite skraj för vad Adielsson kan hitta på med 6 Sugarmakesmecrazy

Omgångens spik hittar vi i den sjätte avdelningen i form av 4 Moni To Spare. Jag tror faktiskt att Haugstad sitter trygg i ledningen från start till mål… Spik!

Den andra spiken hittar vi i andra avdelningen och jag följer strömmen och spikar 6 Athos Race. Detta trots att en del alarmklockor ringer i huvudet och det är tuffare motstånd… Chansspik!

När man tittar närmare på omgångens höjdpunkt, tillika avslutningen, så ska det bli mycket spännande att se vad 14 Saveur kan uträtta hos tränare Goop. Troligtvis en hel del, men jag vill ändå gardera. Framför allt med 10 Alfas da Vinci som gång på gång visar att det är en topp-stayer som aldrig får glömmas bort på kupongen. På den främre volten hittar vi dessutom några spännande motbud som också streckas…

– – –

Imorgon bjuds vi på fin travsport från vårt östra grannland. Finlandia Ajo kan väl närmast betraktas som Finlands Elitlopp och det ska bli spännande att se vad framför allt Propulsion kan åstadkomma. Kanske blir det ett extra blogginlägg, kanske inte… Nu kör vi!

kuponger


Kommentarer

V75 6/5 ”Det börjar hetta till…” — 2 kommentarer

  1. Lustigt! Ditt stora system är nästan identiskt med mitt backup-system. Komiskt med tanke på att jag ej postat mitt andrasystem och du la upp dina efter spelstopp, så ingen har ju kunnat ”tjuvkika”. Vi har samma spikar där, samma lås i första, sedan skiljer det förvisso något i garderingsloppen. Nu håller vi tummarna! Stort lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *