glitch
Ännu en gång har jag tampats större delen av dagen med att felsöka nätverk och internetuppkoppling istället för att studera travlopp och hästar. Denna gång måste 4G-sändaren spökat med mig då inte ens uppkoppling via mobilen var stabilt. I sista stund lyckades jag pressa genom en Harry innan det åter var tomt i cyberrymden…

Det blir med andra ord ingen föranalys då mitt ordinarie system aldrig hann lämnas in. Det systemet är nu raderat och (förhoppningsvis) bortglömt av mig. Mellansystemet blev vi också utan idag, men eftersom det är extra V75 imorgon (vilken överraskning) så får vi en ny chans då.

Att flytta ut på landet har på alla sätt varit till det bättre, utom när det gäller internet-uppkopplingen! Sätter jag mot förmodan storvinsten just idag så ska det investeras i fiberuppkoppling! Nåväl, jag har iallafall en kupong i näven… Nu kör vi!

kuponger


Kommentarer

V75 13/5 ”Network Error” — 1 kommentar

  1. Stort lycka till, hälsa Harry om du vinner! 😉

    Har inga problem med ADSL, men vi ska få fiber i maj/juni, preliminärt. Ska bli trevligt med lite drag under galoscherna…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *