Copenhagen
Förra söndagen var det Finland som bjöd på sitt allra finaste lopp, Finlandia Ajo, med D.D’s Hitman som segrare. Denna söndag är det Danmarks tur att bjuda på sitt största lopp, Copenhagen Cup, och även om det inte riktigt håller samma klass så är det onekligen fin sportslig klass….

Den häst som stått för den mest imponerande utvecklingen på slutet, och som med rätta blivit favorit i loppet, är 5 Cruzado Dela Noche, men jag vill ändå dubbla med en häst som ständigt överraskar i stora lopp. Jag talar förstås om 10 Your Highness som kan kliva in i matchen på slutet om hon serveras en fin resa. Med Björn Goop i sulkyn så bör det nog bli så…

Omgången i övrigt ser lite lurig ut men jag spikar 5 Hillman (V75-3) utan större tvekan och plitar även dit ett något darrigare chansstreck på 2 Capitole i stayerloppet (V75-6). DD blir således 2-5,10.

På tal om DD, förresten… Gårdagens system som Harry slumpade fram blev ju ingen större succé. Men Harry fick även slumpa fram en DD till mig för en tjuga. Döm om min förvåning när jag loggade in på ATG.se och upptäckte att jag vunnit 1450 kr! Tack för den, Harry… Nu kör vi!

kuponger


Kommentarer

Extra V75 14/5 ”Copenhagen Cup” — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *