raiders
Sista helgen innan Elitloppet och spänningen stiger allt mer… Med deltagare som Bold Eagle, Resolve, Propulsion m fl så är det förstås inte konstigt! Vinnaren av dagens Gulddivsion blir direkt erbjuden en rosa biljett så jag tvivlar på att någon sitter och sover i loppet…

Jag spikar direkt i inledningen eftersom 6 Floyd P. Boko känns som en sund spik. Kihlström i jollen med god spetschans. Dirigerar troligtvis loppet från start till mål… Spik!

Den andra spiken hittar vi i kallblodsloppet och ska jag vara ärlig är jag tämligen obekant med dessa hästar. Jag följer strömmen och spikar 11 Art Nökkve och hoppas på det bästa… Chansspik!

Öppna lopp i övrigt – framför allt V75-2 och 3. I Gulddivisionen streckar jag på lite och tar även med rysaren 2 Magic Tonight (2%). Walmann har legat lågt men hästen har fin form, bra läge och en ”skrällkusk”… Har lite feeling för denne, så det blir nog vinnarspel och DD också!

Grand Slam 75 känns i mina ögon som lite av ett bedrägeri från ATGs sida. Med ett radpris som är exakt det dubbla som V75 utlovades istället max 10 hästar/lopp som ”kompensation”. Detta löfte bröts lika fort som det sades och nu är det oftast 12 hästar i fyra av loppen! Det är en exponentiell skillnad i kombinationer som är rätt enorm. Nä, nä ATG, det här har ni skött osnyggt och jag hoppas innerligt att spelformen floppar rejält…

Väldigt lite snack om VM-hockeyn i bloggen i år, men jag gissar att mina få läsare inte tagit allt för illa vid sig då jag inte fått några kommentarer om detta. Ikväll möter i alla fall Tre Kronor våra finska grannar i semifinal och det är förstås bäddat för en nagelbitare! Men först ska vi bli rika… Nu kör vi!

kuponger


Kommentarer

V75 20/5 ”Jakten på den rosa biljetten” — 1 kommentar

  1. Skön cover! Lycka till med liret! Jag är livrädd för Magic Tonight i guld, men hade inte råd att ta med denne på någon lapp…

    Blir till att glo på loppen i efterhand på Play, efter grillningen. Skål!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *