Elitloppet
Så var det äntligen dags! Åtskilliga spaltmeter har skrivits om både Bold Eagle och Nuncio, där den sistnämnde verkligen slår ur underläge. Jag minns dock en annan häst som också slog ur underläge. Året var 2014 och hästens namn var Maharaja. Uppladdningen hade varit allt annat än glänsande och det var med skamfilat rykte han kom till Vincennes. Hur det gick glömmer vi förstås aldrig…

Det är en överhängande risk för låg utdelning idag, och jag väljer att sänka insatserna. Jag vill mest ha en kupong i näven… Givetvis kan utdelningen dra iväg om det skräller i något av loppen, men i vilket lopp? På det minsta systemet överglänste Harry åter igen sig själv med ännu ett urbota korkat system… Suck!

Det blir ingen djupare föranalys idag. Det känns som om allt som kan sägas om loppen och hästarna har stått i tidningarna i månader nu. Om några timmar vet vi hur det gick… Nu kör vi!

kuponger

Motörhead – Victory or Die”


Kommentarer

V75 28/5 ”Elitloppet 2017” — 1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *