arjang
Sommartravets anhalt denna helg är Årjängstravet – Sveriges vackraste travbana som den också kallas. Höjdpunkten är förstås Årjängs Stora Sprinterlopp som lockat många fina hästar. Omgången känns svårtippad, om nu inte favoriterna håller hela vägen…

Inledningsvis försökte jag välta flera av favoriterna, men med ett svårlöst kallblodslopp och flera andra kniviga lopp så bestämde jag mig för att hoppas att favoriterna håller och att jag får in lite kantbollar istället. Det blir hela tre spikar idag och samtliga är stora favoriter. Knappast det kaxigaste system jag knåpat ihop, men kan det ge ett hyfsat tillskott i semesterkassan så spelar det förstås mindre roll… Nu kör vi!

kuponger


Kommentarer

V75 15/7 ”Årjängs Stora Pris” — 2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *