v75
ATG dukar upp för V75 både idag, imorgon och på tisdag. Jag väljer att spela idag, men tackar sedan för mig och vilar till nästa lördag. Lördagsgodis blir inte lika gott om man äter det varje dag, det förstår t.o.m barnen (nåja, de flesta iallafall)…

Men ATG ger sig inte utan har även bestämt sig för att upprepa det s.k ”Winterburst”-maratonet från i vintras, men denna gång i slutet av augusti. Fem dagar V75 i rad från onsdag till söndag! De flesta har troligtvis återvänt till sina jobb efter semestern och jag är förstås väldigt tveksam till hela konceptet.

Nåväl, nu ska jag inte gnälla som en sur gubbe utan börja titta på loppen som idag är försenade. Ännu ett teknikstrul, månne..? Äsch, nu är jag där igen! Föranalys skippar vi idag pga tidsbrist… Nu kör vi!

kuponger

Little Big Town – Welcome to the Family”


Kommentarer

V75 22/7 ”Lördagsgodis varje dag?” — 1 kommentar

  1. Tittar in väldigt mycket senare än vanligt.

    Håller med dig om vansinnet med summer/winter burst. V75 ska vara på lördagar, punkt!

    Kan bli svårt att få tid med bloggen idag, blir eventuellt en efterhandare för mig. Lycka till med spelet och ha en trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *