jc-200x200Jag heter Jörgen, 50 år, bor strax utanför Sundsvall med min familj och travbiten sedan många år tillbaka. Håller mig främst till V75 och försöker hålla budgeten låg. Sedan 2013 bor vi på landet med egna hästar, dock ej någon travhäst.

Hittills har jag provat en del olika modeller för travspelande; statistik och genomarbetade system, reducerade system, Harry Boy och snabbt ihopkrafsade rader. Faktum är att rent utdelningsmässigt leder faktiskt slumpen framför pluggandet! Men, det är givetvis alltid roligare att vara påläst när man ser loppen…

Den riktigt stora vinsten har tyvärr hittills uteblivit. Kanske en lagom blandning av förkunskap och ren tur är det vinnande konceptet..?

Bergsåker är min hemmabana men tyvärr är mina besök där alltför sporadiska. Inte för att jag inte gillar att vara på banan, tvärtom, men jag trivs nog lite för bra framför TV:n, med min Mac, internetuppkoppling och alla tillbehör.

Övriga intressen är just teknik, d.v.s Apple-produkter, mediaprylar, spel, ännu mer prylar, hightech, gadgets, well… you name it! Om det går på el eller batterier, blinkar och låter finns det stor chans att jag ”gillar’t”!

Innan vi flyttade ut på landet förverkligade jag en pojkdröm och införskaffade en gammal Chevy Silverado pickup. En äkta western ”beat’up-truck” med allt vad det innebär i form av rost, avgaser och mullrande V8-motor. Givetvis är det min ögonsten!

Musik är också ett stort intresse och förr utövade jag själv detta. Numera lyssnar jag mest och det blir på allt mellan himmel och jord. Jag rekommenderar att litet besök i Musikarkivet (länken finns även näst längst ned i högerspalten). Det är ett arkiv med flera hundra låtar som figurerat på denna blogg och därmed förstås musik jag gillar lite utöver det vanliga.

Sundsvall är alltså min hemstad. Nedan ser ni en live-uppdaterad webbkamera, bara någon kilometer ifrån där jag bor. Vid Bergsåkers travbana, ytterligare någon kilometer bort, borde vädret vara ungefär detsamma som på bilden:

Webbkamera - Sidsjöbacken